Lepalille loomelood

Tere! Niisiis olen jõudnud nii kaugele, et ema tuba on valmis. Uskumatu küll, kuid olen teinud kõik praktiliselt üksi alates lae pahteldamisest, värvimisest, tapeetimisest kuni mööbeldamsieni välja. Kui ikka abi kuskilt loota pole, kange saare naine nagu olen, tulebki kõigega ise hakkama saada, mis parata :). Üks tuba, mis saab olema nüüd mu suvetuba, tahab samuti remonti. Õnneks on see väiksem ja seal pole vaja lage pahteldada. 😀
Täna aga lõpetasin ühe vana söögilaua taastamise. Kahjuks pole pilti, kui õudne ta algselt välja nägi, mitu aastat garaazinurgas tolmu kogunud. Kõva lihvimistööd ja linaõliga peitsimist näeb ta nüüd välja selline:
Foto NAGI's: laud
Pilt lauast on tehtud õues päiksepaistel, tundub suhteliselt hele, kuigi toas paistab nagu tumedam. Või tõmbubki linaõliga peits hiljem veidi tumedamaks, ei mina tea, pole spets sel alal, niigi esmakordne taoline töö.
Muideks selle peitsmistöö tegi ära mu kolmene pojaraas. Paar korda näitasin ette, et kuidas ja mismoodi, siis tegutses nagu vana proff :D: Teise kihi panin ise käbelt peale.
Sellised siis meie viimased isetegemised ja nüüd lage värvima 🙂

 • Avatar

  M??bli restaureerimiseni pole j?udnud, kuid remondit??d ka minu hetke peamine isetegemine. Kopereerume!? /jossu/

 • Avatar

  tubli 🙂 ega naised ongi n?rgem pool ainult suusoojaks, mina tegin kah meil remondi ?ra, panin m?nda seina kipsplaadid nagu naksti ?ra ja teised seinad lauspahteldasin. vot lae pahteldamine on kahtlemata klass omaette, sest jube ebamugav t?? v?rreldes seina pahteldamisega. ise tehes ongi rahulolu suurem 😉

 • Avatar

  Tubli oled! Usun, et emal on ka rohkem jaksu ja r??mu, kui tuba kena!
  P.S Sinu 10.mai postis olnud maasikamustriline ussikee on ?ks armsamaid, mida siin foorumis n?inud olen:)

 • Avatar

  V?ga tubli! Restaureerimine on suht kerge aga v?ga aegan?udev t??. Laud on v?ga ilus, oleks t?esti "enne" pilti n?ha tahtnud. J?tka samas vaimus!

 • Avatar

  Kena laud! Mul tuleb ka ?ks selline lauakorrastus ette v?tta! 😉

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.