LaizK LepatriinU LeiutaB

KIBE, KIBE, KIBE!
Miiina lähen pulma, mina lähen pulma tralla-lalla-laa…APPI, mis ma selga panen!!!
Lugu siis järgmine. Üleeile helistas sõber Erki ja teatas, et naisel padjaklubi koos ja kas ta võib meile emigreeruda. Pakkusime talle siis lahkelt varju ja sõime mmmmm, kui mõnnat õunakooki ja jutustasime. Samal ajal üritasid lapsed(tal olid omad kaasas)…. kõike.
Hakkas siis meie kallis külaline lahkuma, lapsed näpuotsas, kui pistis meile ümbriku pihku, et näete nii on lood. Meil suud ammuli ja kui kutset lugesime siis, oi-oi-oi, seda poleks küll osanud oodata. Nii suur rõõm smile_lil . Tänasime kutse eest ja aidaa. Hakkasin mina siis uuesti rahulikult kutset lugema, kui sigines hinge paanika smile_flirty , pulmad on 6. oktoobril, SELLEL AASTAL!!!
Egas midagi, tulin mina just oma õmblejanna juurest, kuna mina seda kunsti mõistlikul viisil ei valda. Viisin siin eelmainitud pruunid seelikuriided töösse. Üritasin kangastest pilti ka teha aga täitsa mõttetu, no nii valed värvid et… ühesõnaga üritan uuesti kui seelikud valmis. Aga ülemine ots ikka puudu ja alla kolme nädala aega, nii et ma ei tea, kas ma jõuan selle ajaga omale miskit valmis nikerdada, pole veel ideedgi, jama kohe.
Kus juures paar päeva enne seda just mehega rääkisime, et oleme see aasta kergelt pääsenud, et ainult üks pulm oli, eelmine aasta oli 3, enne seda 4. Vot siis.
Mees helistas. Lähen panan nüüd oma seene-risoto sooja ja magustoiduks on jälle õunakook. Eelmine tuli nii hea, et minu mehed nõudsid kohe uut, kui eelmine lõppes. Aidaa ja minge metsa seenele, nüüd juba on mida korjata, eile tunniga korjasin pojaga metsas mütates korvi täis ja täna panin purki, 4 pooleliitrist tuli.

  • Avatar

    Heh! K?ll Teil on alles pulmituvad s?brad-tuttavad. Ma k?isin viimati pulmas eelmisel suvel. K?ll Sa selle riideprobleemi ?ra lahendad, ma oleks k?ll v?ga pettunud, kui Sul sellp?rast pulma minemata j??b.

  • Avatar

    Kas selle n?mma koogiretsepti ka saaks?

  • Avatar

    Me oleme ka 6ndal oktoobril pulma kutsutud… Paraku pole peika nimi Erki 🙂 Ja usu mind – ma m?istan su riideprobleemi eriti h?sti. Erinevalt sinust pole mul veel aimugi, kuhu poole joosta – kas ?mbleja v?i m?ne poe… v?i ?mmelda ikkagi ise…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.