Kylci nikerdamised.

Sain siis minagi oma päkapiku paki kätte ja siin see on

Suur suur aitähh!
Aga päkapikku ma ära arvata kyll ei oska :m8hh:

Ja endal on mul suur hunnik poolikuid asju. Sai kyll endale lubatud,et enne uut asja tegema ei hakka, kui eelmine valmis aga…no käed ei jöua mötetele järele.
Valmis olen saanud ainult yhed sokid (mis tegelikult tykk aega seisid)

Kuna sygis nii pikaks venis, siis said mu noorema poja öhemad kindad köik otsa. Kudusin siis eile öhtul kiiruga yhed käpikud (sörmikutega oleks kauem aega läinud 🙄 ). Ja ärge naerge midagi nende käpikute yle…ma pole vähemalt 15 aastat yhtegi kinnast kudunud…äbarikud nad on, aga poiss oli ylimalt önnelik. Keksis toas ringi ja mina vahtisin suu ammuli, et nii vähe ongi siis yhe 6aastase önneks vaja 😀

Paljudest asjadest jäid pildid tegemata kah. Lasteaeda jöululaadale sai ehteid heegeldatud, aga läks kiireks. Kusjuures laadale need ei jöudnudki. Osteti juba hommikul oma ryhma tegelaste poolt ära 😀 .
Päkapiku kingist jäi ka pilt tegemata. Jne.Jne.Jne.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.