Kuutydruku nikerdused

Tükk aega pikk vaikus olnud.
Olen ametis ikka oma Tuxi salliga. Eile õhtul sain Tuxi valmis. Nüüd vaja veel teine pool kududa. Õhtul teen pilti ka.
Nüüd siis ka pilt:

Lapikursusel käin ikka ka. Olen vist laisk õpilane ja ei viitsi väga proovilappe teha. Iga võtte kohta teen ikka midagi valmis, aga pole mahti olnud neid üles panna.
Maailmas on ikka nii palju huvitavaid käsitöö liike ja nii palju ilusaid asju, mida tahaks ise proovida. Mul on miljon ideed peas ringlemas ja tahaks aina kõike teha. Ma olen vist aga kiiksuga, et ei alusta enne uut asja, kui vana valmis. Kardan, et muidu jäävadki mulle ainult poolikud tööd riiulile.
Aga õues sajab laia suusalund ja kui see veel nädalavahetuseni vastu peab, sis lähen kelgutama smile_pkl

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.