Kurvitsa käsitöö

Pisikene vihmase ilma tegelane

väikeste loomakeste kogu ajas ka minu näpud sügelema. Olen hetkel oma vanematel külas ja kuna vihmane ilm ei lase õuesolekut nautida, siis tegin pisema piiga uinaku ajal ühe tüübi.

Väiksem nimetab seda lambaks… suurem notsuks. Mõnus, kui fantaasiamaalim on piiritu.
Mulle endale meenutab ta kedagi mappeti show tegelast.

Tegelikult tahtsin ma tigu heegledada, käisin hommikul metsas kolamas ja kohtasin tõelist suurte viinamäetigude kolooniat. Põnev, tundub, et see aasta saab neid palju olema. Ma ei tea palju tigude hingeelust, akvaariumi omade elutsüklit olen lähemalt näinud, aga sellised helevalgeid tigude munasid nägin esimest korda, väikesed “krokodillid” olid sealt juba lahkunud, suured teod ise on end kaelani st siis kuni karbi servani maa alla kaevanud.

Aga kui kellelegi peaks tekkima soovi tigu heegeldada, siis üks lihtne muster selle jaoks

Minu tegelinski on siis selline:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.