Kungla rahvas.

Paus käsitöös. icj7

Jah…millegi pärast tabab mind umbes paar korda aastas täelik käsitööd mitte teha tahtmine…või mõttepaus…või motivatsiooni puudus…või “käsitöö soolikas kadunud periood”. Kuidas keegi just nimetab…ee…”laiskus kondiites” võiks ka veel öelda… icj7 Siis ma lappan oma paljusid käsitöö ajakirju-raamatuid ning unistan niisama. Õhtuti sorteerin lõngakasti…ja mõtlen, mida kõike teha võiks…ainult mõtlen:) Ok…kui ma ennast kokku võtan siis jõuan ka rattaga sõitma või lastega õue (“Emps, no tule ikka õue!”) või aeda peenrasse “urgitsema”…ja igapäeva toimetused saavad tehtud…ee…minimaalses koguses ma ütleks… 😳

Täna ma tegin ühte põnevat toitu……ja nüüd võite pakkuda, mida ma tegin… icj7

p.s. Tehnilistel põhjustel…loe: net väga aeglane … jätkan õhtul. Igatahes “uus möks” sai super hea! swi6

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.