Kristabi kätetöö

5 KÜSIMUST

Katja II ja Magrat saatsid mulle teatepulga

Reeglid: Mängija vastab viiele küsimusele ja pärast seda saadab mängu edasi viiele-kuuele inimesele. Seejärel teavitab neid sellest nende blogide kommentaariumis. Lisaks annab pärast vastamist teada sellele, kes tema mängu tõmbas.

1. Mida sa tegid kümne aasta eest?
Umbes sel ajal tulin ma tagasi Islandi reisilt. (Islandile minekuga oli palju sekeldusi. Muidugi olin ma suutnud oma prillid jätta tagi taskusse, mis mul eelmine õhtu seljas oli kui Kosmose kinos (Coca-Cola Plazat polnud siis veel olemas) TITANIC´ut vaatamas käisime (nuuks, kui kurb film) ja mineku hommikul lennujaamas check-in´i tehes avastasin, et olin lennukipiletid koju unustanud. 160 km/h Tallinna linnas koju piletite järgi ja tagasi kihutades, õnnestus isegi lennukile saada, sest tol hommikul oli Tallinna Lennujaamas hullumaja ja väljalend hilines. Lõpp hea, kõik hea. Aga Gull Fossi juga, Geisrite org, liustikud, islandi maastik oma auravate mäekülgedega (Kuuma muda ja kuuma vee allikad), Reikjaviki linn oma praguliste majadega (maavärinad) ja Blue Lagoon (ehhee, vetelpäästjad oli kinnaste ja mütsidega kui meie auravas järves ringi sulistasime) võitsid mu südame täiega ja ükskord ma sinna tagasi lähen.

2. Viis asja “Vaja teha” nimekirjast?
Peaks vist hakkama mõtlema, mida edasi teha ja kuidas oma elu sättida, peale seda kui ma eile mingil “valgustuse hetkel” mitte mingi juhusliku negatiivse emotsiooni ajel, lahkumisavalduse sisse andsin ja alates 1. septembrist töötu olen.
Muud asjad ei ole “vaja teha” vaid “võiks teha” – nagu koristamine, rohkem käsitööd ja rohkem lugeda, poolikute asjade lõpetamine, aias rohida, mõned kreegipuud aiast välja juurida jmt.

3. Lemmiksnäkid?
Seinast-seina, need mida antud hetkel kodus leida. Aga kui ennast ekstra hellitada ja/või lohutada tahan, siis sushi on minu nõrkus

4. Mida sa teeksid, kui oleksid miljonär?
Elaks nagu tahaks. Aga siis peaks vist neid miljoneid rohkem olema.
Palgatöölt tuleks ära (mhmm, seda ma ju tegingi, kuigi miljonär ei ole). Suure tõenäosusega läheks tagasi maale ematallu elama – enne peab kõvasti investeerima maja kap. remonti, sest praegu on meil kaev õue peal ja peldik talli taga. Nii ära hellitatud olen ma juba küll, et püsivas elukohas vajan kõiki mugavusi

5. Kohad, kus oled elanud?
Mõisamaa küla, Pärnu, Tallinn

Mina omakorda saadan edasi…. paljud kellele saata oleks tahtnud, on juba saanud või pole neil blogi…
aga Muhv, Epp, Sibulaplix, Sussimemm, Perenna, siinkohal teatepulk teile

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.