Kezzu tegemised

Võtsin täna ette ja tegin veidi pilte asjadest, mis vahepeal valminud on. Paistab, et ma olen kaartide ja ehete lainel olnud. Aga ka küünlaid olen teinud ning üks must-valge pontsho on samuti valminud. Aga eelmises postis mainitet Salomon on endiselt tundmatu mulle. Küll ma jõuan tutvuda.
Täna tegelen veel ühe laheda projektiga- nimelt teen diplomeid stiilipeol parima kostüümi kandjatele.

Ja nüüd natuke pilti ka:

Selle kee kuulide tegemine õnnestus alles teisel katsel. Esimene vasikas läks aia taha, sest ahi oli liiga kuum.

Selle küünlatopsi jaoks kasutasin Novaluxist pärit joogiklaasi, Tiimarist pärit jõuluvana kuju ning ehituspoest pärit läbipaistvat silikooni ja svammi. Idee ise on pärit Kodukirjast ( oli vist novembrikuine ). Lased tiba silikooni klaasile ja tupsutad selle siis svammiga laiali. Jõuluvanale panin ka natuke silikooni seljale ja vajutasin ta klaasi külge.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.