Kelly käsitööd

Suvised tervitused!

Mul on esimest korda elus oma aiapidamine. Kartul, kõrvitsad, herned, mõned maasikad, maitsetaimed, kurgid-tomatid ja muu elus toit. Olen suurema osa käsitööst viimasel ajal kasvuhoones ja peenardes teinud: kaevanud, rohinud ja külvanud. Minu 3 kurgitaime on kinkinud mulle tänutäheks juba 10 kurgijuppi, tomateid olen umbes sama palju saanud. Imestan iga päev selle üle, kuidas seemnest suutäis kasvab. On imeline aeg olnud!

Kuna minult telliti Kabe- ja lebotekk pisikesele mürgeldajale, sundisin end korra masina taha. Laius 124, pikkus 190 cm. Idee ühest raamatust, mille nime unustanud olen.

quiltedBlanket8

Mahub nii lapse voodile kui tugitooli:

QuiltedBlanket9

Sain väljakutse, õmmelda lipp pulmapeoks. Abiellujad on erinevatest rahvustest, seega kujutasin lipul kahe riigi rahvuslilli. Õied aplitseerisin, nimed lipul peenikesest nöörist. Lilledest süda on kahepoolne, nimed ühelt poolt vaadeldavad. Palju õnne, Mirja ja ja Petri!

WeddingFlag

Rohelisi ja usinaid sõrmi teile! 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.