Kelly käsitööd

Päkapikune postitus!!!

Eile tõin postkontorist ära Päkapikupaki 🙂 Oli suuuuur ja raske pappkast, mille koos lastega kodus avasime. Ma ei räägigi pikalt, näitan:

P2kapakk 2007

Ma sain kaltsuvaiba, kommikarbi ja ilusate Jõulusoovidega kaardi!!! Kaardi unustasin pildistamata – on kapiriiulil teiste saabunud kaartide-kutsete seas 🙂 Ma hindan vägaväga rohelist mõtlemist, taaskasutust ning…. kaltsuvaipu!!! Oled super, Merle!!! Aitäh-aitäh-aitäh!!! Sellel vaibal jooksevad peale heegeldatud tumesinised jooned. Need on ülejäänud vaibast pisut kõrgemad ning masseerivad taldu kui toas kõnnin! Ning minu poja reaktsiooni panen ka kirja: “Kas see on ISE tehtud (näitab sõrmega vaiba peale)???” “Jaaa!” vastan mina. “See on uskumatu!” teatab tema siis .. Meie lähituttavate seas vaibakudujaid lihtsalt ei ole 🙂 Nii et ma sain uskumatult laheda vaiba!

Mina tegin . Liisbet teeb ise nii võrratut käsitööd, et õige kingi nuputamine tundus mulle algul paras kunsttükk. “Üks pikk sall ja müts kuluvad ikka talvel marjaks ära,” mõtlesin ma ja asusin tegema. Tõelisse paanikasse sattusin aga siis, kui Ta 05. detsembril oma esitles. Minu sall oli selleks ajaks valmis. No ei ole lihtne üllatada inimest, kes saab ise kõigega hakkama! 🙂
Igatahes valmistasin mina Talle ka salli. Ka palmikutega :). Ja juurde labakud ning mütsi. Kogu paki sisust ma pilti ei teinud – küllap olete küünlaid, sokolaadi ja helkureid ennegi näinud 🙂 Pildistasin vaid enda osa:

ChristmasPresent To Liisbet

Oli taaskord üks tore ja rõõmus pakivahetus 🙂 Järgmisel aastal jälle! 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.