.:KaYeLy käsitööpesa:.

Olen päkapikk 2008
Oi ma olen üliõnnelik hetkel loveshower mul käis päkapikk n7bnbb.
Nimelt sain ma kätte imelise paki . Nii armas ja ilus pakk, et ei teagi kohe mida öelda, võttis sõnatuks… Olen nii super hüper rahul oma saadud pakiga ja kõik asjad täpselt need mida olen mõelnud, et peaks ka omale tegema aga nüüd päkapikk tõi ja ma olen niiii õnnelik. Kallis päkapikk Minuliisu soovin teie perele ilusaid ja rahulikke jõule ning veel toredamat uut aastat. 43w22
Pakis olid armas mõmmidega kell (salvräti tehnikas ma arvan), ilus geelküünal, vilditud seep ja sokolaad ning ilusate soovidega kaart. n7bnbb
Foto NAGI's: PC190011
Foto NAGI's: PC190013
Foto NAGI's: PC190003
Minu jaoks siis nüüd see päkaprojekt läbi ja samas ka esimene vahetus projekt. Oli väga tore ja suured tänud ka Raelile kes seda projekti vedas.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.