katza katsetused

Mina näitan täna üht võimalikku kasutust lõngajuppidele, mis vanaemal alati sookide ja kinnaste kudumisest üle kippusid jääma.

Tänu oma vanaemale olen ma ka käsitööd amastama hakanud – eriti aga heegeldamist. See on asi mida võin teha lõpmatult ja ära ka ei tüdine. Kui aga need teised asjad (ma mõtlen päris töö, mille eest palka makstakse ja kodused toimetamised) oma aega nii palju ei nõuaks, küll ma siis teeks ka rohkem. Ma ikka imestan, kuidas mõned nii palju jõuavad – iga nädal uued asjad ja oleks siis mõned tillukesed, aga ei ikka suured kampsunid ja teised töömahukad tegevused. Mõnikord muutun nukraks, sest asi mida ma tahaks osata aga no mitte ei tule välja on icon_g020 õmblemine. Loomulikult olen ma ikka mõned asjad oma elus ka ise valmis õmmelnud – sellised lihtsad nagu padjapöörid või kardina ääred ära palistanud, aga sellega ka asi piirdub. Kurb 🙁
Aga ma olen endale sellel aastal lubaduse andnud, et ma ikka veel üritan ühe tõsisema õmbulstöö ka ette võtta. Lootus pidi ju ikka viimane olema, mis sureb, eksju?! censor

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga