Katrini näputööd

Ühistellimuse raamatud on käes ja esimesed asjad valmis ka juba. Kahjuks pole mul veel võimalik olnud midagi sõlmede raamatu järgi teha, sest kodus pole sellist paela ja Tallinnasse pole ka veel jõudnud nii, et see raamat peab veel ootama 🙁 .
Makramee raamatu järgi aga tegin siis sellised käevõrud ja kõrvarõngad:

Lumekirme mis meil veel maas on ajab jõuluteemalisi ajakirju/raamatuid sirvima noh ja ega esimese advendini polegi ju rohkem aega kui 23 päeva n7bnbb . Plaane on nii palju et peab vist hakkama lõngakerasid tööjuurde kaasa tassima kuigi olen seda juba varemgi teinud ja tulemus polnud just kiita: mul lõngakera kaasas – tööd nii palju et pole aega mahagi istuda, lõngakera pole – tööd pole 😆 .
Tahaks mardilaadale minna aga kas õnnestub ei tea veel sest olen reedel tööl ja koju pääsen umbes kell 02.00 laupäeval . Kas ma hommikul viitsin kuhugi sõitma hakata on juba küsitav 😕

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.