Katjuša tegemised=)

Tere!
Eile oli jälle üks ebaõnnestunud päev, nimelt püüdsin tulutult õmmelda ühte mängukiisut, no ei saanud hakkama ja õhtuks olin veendunud, et ma olen suht mõttetu olend, kelle käed kasvavad ebaõigest kohast. Mees lohutas mind ja püüdis mind veenda, et ma olen ikka väga tubli, aga ma eriti ei tahtnud seda uskuda, sest olin järjekordselt õnnetu. Päeval käisime tütrega poes ja koju jõudsime vahtralehtedega icj7 Vbl keegi oskab mulle seletada, miks ühel aastal on enamus vahtralehti kollased ja teisel aastal jälle rohkem punaseid… Saak oli ilus ja uhke Õhtul istusin ja vaatasin teiste isetegijate (nende, kelle käed kasvavad õigest otsast) blogisid ja uurisin foorumist mida head võiks teha (loe: üritada teha). Sirvisin läbi igasuguseid picasa lehekülge ja leidsin ühte pärli, ma teadsin kohe, et mul PEAB selline asi olema ja materjali valik oli selline ja õhtuks valmis selline asjake (mitte nii uhke, nagu , aga ikkagi armas minule 😀 ja seest on selline ja asjakestega . Minu usk endasse on tagasi tulemas 😆 Plaanin teha veel ühte sellist, siis oskan juba paremini teha ka icon_hei

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.