Kati kodutööd

VÄRVILINE SÜGIS…

Juba on sügisest saamas talv ja minu blogis valitseb tuuletõmme… Sõbrad küsivad, et Kati, kas sa käsitööd enam ei teegi…. Teen ikka, aga kõike muud teen ma enam… Vahest on raske ennast jagada ja kui oled blogi nii pikalt pidanud, siis ei taha ju selliseid lihtlabaseid asju üles panna…. ikka tahaks lisada ju midagi ilusat, uut ja huvitavat… ja kohe kohe saab valmis midagi ilusat suurt ja ilusat….

Niisiis sügispakk….

Mina olin esimene, kes sai oma sügispaki kätte. Pakis olnud imearmsad pajakindad on juba ammu kasutuses ja yhe augugi olen juba sisse suutnud kõrvetada :). Patja jagan ma oma koerakesega, kes armastab mul toolil padja najal pikutada. Ühesõnaga Pireparm- SUURED TÄNUD veelkord armsa praktilise paki eest.

Minu enda tehtud sügispakk läheb homme teele.

REISISELL..

Vahepeal käisin Portugalis komandeeringus-puhkusel. Väga mõnus ja vahva reis oli. Esimest korda läksin ma reisile ja ei teadnud mis mind ees ootab. Tegelikult teadsin vaid seda, et kolm päeva sellest reisist veedan ma basseinis. See oli ka kõik. Aga puhkus oli fantastiline.

Loomulikult pildistasin ma yht-teist käsitöö vallast mis mul silma jäi Portos ja Coimbras.

Portos leidsime ühe laheda käsitööpoe, mis oli täis igasuguseid lahedaid asju.

Igasuguseid vahvaid keraamilisi seinakaunistusi…

Ja vahvaid käsitöö nukkusid

Siis leidsime vahvad nöörist kaelakeed. Neid kandsid kohalikud noored eriti usinalt…

Lisaks imeilusale arhidektuurile, kus vana põimus uuega ja kuskilt ei karjunud vastu eurolikku steriilsust, võis imetleda igal sammul imeilusaid kahhelkivimaalinguid ašulejoseid.

Niisiis… Portugal oli väga ilus, kes pole seal veel käinud, minge kindlasti. Soovitan soojalt.

Järgmise korrani!

Kati 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga