kassrosina blogi

Minu selle aasta esimene töö ka valmis!

Tegin endale salli juurde kindad – ja need on minu esimesed sõrmikud üldse. Ma pole päris rahul. Ma polnud päris rahul juba kohe alguses, kui selline kaks silma kokku ja õhksilmus, kaks silma kokku ja õhksilmus ringselt kootuna kergelt diagonaali kiskuma hakkas… Tahtsin selliseid lihtsaid võrkkindaid, kuna see tundus saalomoni juurde hea mõte. Lund ka nagunii pole, sellised kerged kindad väga hea. Kui labaosa kootud sai, tahtsin juba kinda üles harutada ja miskit muu mustri välja mõelda, kuid abikaasa ütles, et talle meeldivad, et tunduvad väga huvitavad… Tegin siis lõpuni ja tegelikult väga ei virisegi, lihtsalt järgmine kord oskan juba palju paremini sõrmikuid teha, seekorda said need sõrmed kuidagi väga erinevad ja vist oleks ilusam kahelt poolt (mitte ümmarguselt) kahandada. Kuis teie neid silmi varrrastel jagate kui labaosas on 9 silma vardal…kui palju mis sõrmele silmi jätate ja mitu silma lisaks loote?
Lõng pruuni-beežikirju Steinbach Wolle Sockenwolle (20%villa, 20%polüamiidi, 60% polüakrüüli).

Veel ostsin ära helesinise lõnga jaoks, kuid kodus otsustasin, et see lõng ikka sellleks ei sobi… Nüüd ma ei teagi, kas hakata sellest lõngast teist kampsunit kuduma või minna uuesti lõngajahile… Ilmselt alusatn teist ja kui tervenen, poodi pääsen ja õige lõnga leian, siis hakkan kahte kampsunit paralleelselt kuduma. Head plaanid inimeselt, kes seni pole veel ühtki täiskasvanu kampsunit teinud! Uuel aastal uue hooga vist… Aga vanem poeg juba tegi mulle märkuse, et temale pole ma ammu midagi teinud ja nüüd teen kohe mitu asja järjest endale – see ei pidavat aus olema… Aga mul on tunne, et ma muudkui tegin teistele siis jõuluajal ja nüüd lihtsalt on hästi suur minu kord!

 • Avatar

  Kindad on ju v?ga armsad!

 • Avatar

  Kulla k?laline! See k?simus tuli k?ll sellise ?llatusena, et … ei oskagi midagi kosta! T?siselt m?tled? Ma pole ?htki tellimust??d v?ljapoole sugulaskonda teinud ja ma pole nendega 100% rahulgi… Aga kui need t?esti v?ga meeldivad, saada mulle privaats?num. Vaatame, mis juhtub…

 • Avatar

  Siisver- sussver kui ilusad kindad. Kas Sa sellised pitsikud tellimise peale kaa teed? Nii kange tahtmine tekkis selliseid omada.

 • Avatar

  Lahedad kindad ja sobivad h?sti! Aga ka salomoniga on kindaid tehtud!

 • Avatar

  tegelikult v?ga ilus komplekt. s?bruline l?ng aja pitsmuster j?tavad v?ga huvitava pinna ja saalomoniga sobivad just h?sti.
  aga mind ka paneb imestama, et miks m?ni muster ringselt kududes diagonaali kisub (mul juhtus kahev?rvilise patentkoes m?tsiga nii) ja kas selle vastu ka m?ni nipp on :S

 • Avatar

  Kindad v?ga ilusad ja nii ?hulised sobivad ideaalselt selle salli juurde 🙂
  Kiskumise kohta ei oska ?elda mina midagi, aga s?rmedele jagan tavaliselt silmi nii, et nimetiss?rm ja kaks j?rgmist ?he suurused ja v?iksem 1-2 silma v?iksem. Ringselt kahandada minu arvates ilusama, aga kuidas keegi karjunud 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.