Kairiti tegemised

õrghhhhh….vaheaeg algas ja ma lubasin ehteid teha…aga…aga ma pole jõudnud veel sinna poole vaatatagiiiiii….kahtlane kas pole???…aga jh…mis seal siis ikka…aga tegelt ma jõutsin ühe suure suure pahandusega lõpule:Dnimelt ma hakkasin küünalt tegema ja sulatasin rasva ära jne….ja siis kui ma vormi hakkasin seda valama sulas vorm ära ma kõrvetasin käed ja viskasin selle topsi potti…kus oli sulanud rasv,köök oli täis pritsitud jne…aga see plastmass sulas omakorda seal potis ära ja ma ei osanud selle rasvaga enam midagi peale hakata, ja ma mõtlesin et viskav välja….nu siis ma läksin välja ja kogematta viskasin vastu maja seina…:Dmaja sein on kõik roosa 😀 ja see rasv ei tule ära kh…ja nüüd ma ei teagi mis selle maja seinaga ette võtta…ja siis on köök ka veel kõik seda rasva täis…nii siis ma peangi noaga kööki kraapima minema:Dtäitsa pael juuu:S

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.