JOOSU toimetab

Jõulaeg – imede aeg!
Sellel aastal hakkasid päkapikud ikka väga vara minu ukse taga käima, aga tundub, et hiilima hakkasid nad ikka väga vara. Aga nüüd siis kõigest lähemalt.

Eile jõudis minuni päkapikuprojekti pakk ja selle paki sisu on ilus, mõnus, pehme, magus, SUPER!
Tänud Nuputaja-Katile, selliseid sokke ei ole mitte kõikidel ja ma olen selle üle uhke.
Uurides paki sisu põhjalikult leidsin kommide ja õunte vahelt veel ehted ning ka need on minu värvides, kusjuures mitte eriti ammu meisterdasin natuke sarnase kaelakee, seega komplekt on nüüd täiuslik. (pildilt puuduvad kommid ja õunad)

Esmaspäeval sain pakiteate, ootasin pakki aga seda ei osanud mitte oodata. Susa, armas vardakeerutaja ristides mind “raamatuhaldjaks”, teadis juba väga ammu, et koob mulle imelise õlasalli. Imeilus sall, kusjuures kui ma seda salli Susa blogis nägin, siis soovisin, et mul oleks selline. Sellest järeldus, et kui ikka midagi väga soovid, siis need soovid täituvad. Nüüd siis olen sellise salli omanik. Tänud Susale nii suure töö eest.

Üllatus tabas mind sel nädalal veelgi kui päkapikuks osutus Mia32, tänud armsa inglikese ja ilusa kaardi eest.

Ei oska küll arvata, millega ma sellise kingisaju olen ära teeninud, aga ju ma siis hea laps olen olnud, et päkapikud mu üles leidsid.

Palju päkapikke Teilegi! smile_pki

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.