Jansa Lõngapesa

Kolmas sallkrae

Nüüd olen ma siis ametlikult ristiema 😀
Eellpool mainitud ja tellitud sallkraed ja vestid sain kõik õigeaegselt valmis. Kuigi jah, viimase sallkrae otsi peitsin veel paar tundi enne üleandmist 🙂 Aga olen õnnelik, et valmis sain. Paljud isetegijad on liitunud rahvusliku projektiga. Mina kahujks mitte, aga see kummitas mind kaua. Täpsemalt seni, kuni otsustasin viimasesse kraesse kududa norra tähekese. Mitte küll värvilisnena, vaid mängides parem- ja pahempidiste silmustega. Tulemus on omapärane ja kena. Pisut värvi sai ka täheksetesse lisatud.
Kootud jällegi Novita 7-veljestäst ja nr 4 varrastega. Loodan, et jäädakse rahule. Tagasiside veel puudub.

Sallkrae eest

Ja tagant

Ka oranzi kudumi septembrikuu värvispektri raames olen valmis saanud, aga olen täitsa unustanud pildistada. Parandan lähiajal vea ja lisan ka pildid üles 🙂 Kutt kimab juba nädal aega uue mütsiga koolis.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.