Jaanika1 teeb ise

PÄRLID, INGEL ja VÄRVISPEKTER

Nüüd olen ma olnud tööinimeste ridades juba terve nädala. Minu 3-aastane “puhkus” sai otsa. Kusjuures aega on jäänud kohe palju vähemaks, aga loodetavast jääb ikka mahti ka käsitöö jaoks.
Laupäeval oli tartukate kokkusaamine Roosi äris. Tintsik õpetas tegema pärlitest lumehelbeid. Mina, kui pärlitest väga kauge inimene, läksin siiski kohale. Ei kahetse absoluutselt! Ja ma saingi kardetud pisiku külge. Igasuguste kaelakeede ja usside tegijat minust ilmselt küll ei saa, aga jõuluehted olid super! Kogu koplekt, mis minu käes valmis:

Künlarosett kasutuses:

Teeme koos projekti raames läheb loosi ka õpitud ingel:

Värvispektri novembrikuu värv on must/hall. Minu poolt valmis must soonikkoes müts ja sall:

Salli pikkus on 1,3m. Meeles mõlgum, et teeks ka mõne kaunistuse nii mtsile kui ka sallile, aga pole suutnud leida ei sobivat mustrit ega ka värvi.
Saladuskatte all võin öelda, et ka detsembrikuu värvispektri töö sai valmis, aga on pildistamata, kuna fotokas läks koos pojaga tema esimestele jalgpallivõistlustele.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.