Isehakanud testib oskusi

Tere kallid isetegijad!

Olen Teie seas eksisteerinud ligi 8 kuud, lugenud Teie postitusi, imetlenud valmis asjakesi ning Teie kaasabil paar asja ka ise valmis meisterdanud smile_c0ti Sõna olen võtnud küll vähe yt56 ja seda ikka siis, kui ma millegagi hakkama ei saa või nõu on vaja. Seda lihtsalt sellepärast, et mul puuduvad kogemused ja oskused (veel), et ise kellelegi nõu anda.
Nüüd siis püüan hakkama saada blogi pidamisega, et Teilegi enda käsitööd näidata. Kuna ma olen isehakanud (loe: algaja), siis pole need küll midagi erilist ega enneolematut, kuid siiski minu enda tehtud! Ning olge kannatlikud – ka mina olen arenemisvõimeline! Teie toetusel julgen ette võtta kõike, mis pähe tuleb ja mida soovin icon_sp (:lol: käsitöö vallas siiski icon_g020 ).
Tõsi ta on, et ega ajaga pole mul priisata smile_cuco Aga et mul (vähemalt esialgu) pole plaanis käsitööd teiste tarbeks (loe: müügiks) valmistada, siis enda pere vajadused jõuan katta.
Aitab siinkohal vist küll ülistuskõnest isetegijatele. 9o9
Loodetavasti hakkate õige pea nägema siin ka minu töid! 0o9

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.