Ise tehtud, hästi tehtud

Vahepeal on mitu postitust teinud ka oma aga nüüd hakkab juuni lõppema ja on aeg üles riputada ka oma aastaprojekti selle kuu töö.

Need erilised traksid tahtsin ma valmis teha juba mai projektina aga siis ei õnnestunud materjale saada ning tänu sellel sobivad need ka sellesse kuusse paremini. Niisiis juhmi järjekindlusega tehtud.

Erilised traksid need ongi sellepärast, et mul ei õnnestunud meie kohalikust kaubandusest traksideks vajalike juppe leida ja nii ma lammutasin ära ämmalt jumalamuidu saadud vanad traksid, mida kandis lapsena minu mees (kes teab äkki tehakse samade juppidega kunagi traksid ka minu lapselapsele).

Miks ma just traksid tegin? Aga sellepärast, et ostes oma kõhnale pojale ühe ja sama firma pükse ja veel ühe ja sama suurusega siis osad on talle millegipärast laiad. Mul on tunne, et need on juhusliku suurusega tehtud.

No ja minu jubeilusale pojale sobivad ju ainult jubeilusad traksid.

Kandja näitab trakse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga