Reply To: Ilma juuretiseta leiva retsepti?

Homepage Forums – VARIA – Isetegijad söögist, spordist, tervisest Ilma juuretiseta leiva retsepti? Reply To: Ilma juuretiseta leiva retsepti?

#158527
stuart
Member

Mu ema pani taignakausi vana n6ukaaegse teleka peale, soojendas p2ris h2sti, vahetevahel, kui telekas ei t88tanud, siis pani radika peale (k2ter2tt kokkumurtuna alla, et liiga palav poleks.
Ise olen need m6ned korrad, mis teinudm pannud keraamilise pliidi peale, selle plaadi k6rvale, kus sai just taigna sisse v6id sulatatud (k6ikide pliitidega muidugi nii ei saa). Radika peal v siis lihtsalt ligidal on ilmselt k6ige soodsam koht ja soovitav on ka, et taignasse lisatavad ained oleksid v2hemasti toatemperatuuril (olen lugenud isegi soovitust jahu eelsoojendada ja et kogu kupatus oleks nii 30-35 kraadi juures).
Juba valmisv22natud saial parim kerkimiskoht on mo arust pliidi peal, kui ahi on sooja pandud (v6ibolla vingematel pliitidel ei lase ahjuosa sooja nii palju v2lja, enda omal on ikka plaat peal leige, kui ahi sees.