Fidelia huvi-hobikambrike

Mõned aastad tagasi murdis augustitorm meil metsas suure kuuse poole pealt maha 🙁 Ega meil muud üle jäänud, kui puu kasulikult ära tükeldada. Loomulikult olin mina platsis ja jagasin juhendeid, mis kütteks, mis palgiks, mis muuks otstarbeks! swi6 Oli hästi okslik kuusk ja lasin enda otstarbeks siis mõnedele nottidele sellised oksatüükad alles jätta, notid jäid metsa alla kuivama. Nüüd oli käes aeg, kus veeretasin nädalavahetusel notid välja metsast, ühe neist tarisin linna! 😎 Nüüd on ta kuusekoorest puhtaks kooritud, traatharjaga üle lükatud ja jäetud oma koha peale kuivama ja edasist viimistlust ootama. Koor on taaskasutusse läinud, tükeldasin, õigemini murendasin tükikesteks ja panin lillepeenrasse katteks, nii olen ma aastaid teinud. Ega siis midagi ei tohi raisku minna! smile_led

Eelmisest omanikust on jäänud aianurka selline igihali pesake, kus on paekivid äärteks, mina seda ära ei lammutanud, mind ta ei sega ja nagu näha, leidis minu kooritud oksatüügastega nott endale sinna kodu … Kuna aed on tänava ääres, siis tulevikus tervitab mjyt see nott möödakäijaid, samas on aianurgas kenaks valvuriks!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.