Evemari näputöö

Täna ehin oma blogi junsu käsitööga. Ma sain nii armsa paki! Juba lõuna ajal sain teada, et mulle on pakk tulnud, aga ma ei teadnud veel, kas SEE pakk. No muidugi oli SEE.

Paki avamisel oli mul koguaeg neli kätepaari “abiks” ja mul ei jäänud muud üle, kui korrata: “Ära kisu! See on minu!” Ja mis te avate, et see kedagi eemale ajas või? Linda oli vaid pildistamise hetkel eemal.

Hoolega kinnitatud teipimise avasin terariistadega.

Midagi juba paistab… ja peale minu tegutses 20 sõrme kohe usinasti.

Selline oli minu pakk: heegeldatud krae ja kätised, imearmas 3D kaart, roosa lõng, roosidega salvrätid, mis olid kinnitatud heegeldatud hoidjaga, paeltikandiga kaunistatud nõelapadi, riputatav küünlaalus koos väikese küünlaga ning kolme sorti valget pitsi. Oi, ma armastan pitsi! Aitäh Sulle, junsu, selle armsa ja südamesoojusega tehtud paki eest.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.