Evemari näputöö

JESS!!! On 1. septembri hommik, kell on neli ja väljas, mulle tundub, hakkab valgeks minema. See JESS ei ole seal postituse alguses mitte tarkusepäeva hommiku pärast.

Oi, kas teate, armsad käsitöösõbrad, kui väga ma olen täna kibelenud seda postitust tegema. Ega ma sõnadest suurt kaugemale saagi, aga tahan jagada seda hetkeemotsiooni- olen enda jaoks hakkama saanud millegi väga suurega, mida ma veel kahjuks näidata ei saa, kuigi väga tahan. Iga pisimgi detail on hingega tehtud. Tõsiselt. Mul on praegu vist sama tunne kui lapsel, kes on just saanud uue mänguasja või kalamehel, kes on püüdnud oma elu esimese tõeliselt suure kala…
Ühel päeval saan ma selle töö siia üles riputada…

Ilusat tarkusepäeva kõigile, kes on kunagi kooliga seotud olnud või kes saadavad oma lapsi täna esimest või juba mitmendat korda kooli. Minu õel Tiiul (siin Tulihobu) läheb noorim laps kooli: head kooliteed, Rasmus. Minul läheb vanem tütar Linda (siin Lindaks) üheksandasse klassi. Ja mul on nii selgelt meeles, kui üheksa aastat tagasi läksime hommikul kooli poole, mu armas pisike blond piiga, valge pluus, helesinine liblikatega kleidike seljas, astrid käes ja öösel olime tulnud Tallinnast minu sõprade Heldi ja Martini pulmast. Oi, kuidas aeg lendab…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.