Epp. Käsitsi.

Ideaallõng

Kasutades sama mustrit ja tegumoodi, mis puhul (tegin ainult ühe mustrikorra võrra pikemad), kudusin valmis ka helesinised kätised, oma helesinise Kangoli bareti juurde.

Lõng: , 100% alpaka.
Vardad: nr 3.

Ma ei tea, kas sõna „baby” seal lõnga nimes tähendab seda, et lõng on valmistatud alpakatalle (beebi-alpaka) villast, aga igatahes on see kõige pehmem lõng, mida ma eales käes olen hoidnud. Ja vist kõige kvaliteetsem ka! Ostetud kunagi suvel Kaubamaja passaažis asuvast lõngapoest (mis kuuldavasti hiljuti kinni pandi). Toki hind oli küll üle keskmise soolane, aga et lõng on täpselt samas toonis mu mütsiga, ei mõelnud ma kaua.

P.S Kui keegi teab midagi täpsemat selle poekese saatusest (kuuldavasti pidi sinna asemele tulema Narva mnt „Liann”?), siis andke teada. Suvel, kui viimati Eestis käisin, oli seal küll väga põnevat ja kvaliteetset kaupa, nt alpaka- ja siidisegu lõngu…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.