Elusad asjad

Victorian lace

Sellel nädalal sai valmis minu esimene kootud sall. Minu unistus! Nii ammu unistasin kududa suure pitsilist salli! Mulle tundus, et see on nii keeruline, et seda oskavad ainult meistrid! Mulle hirmsasti meeldivad kõik kootud suured rätikud, nad on nii ilusad ja soojad! Kõige parem kingitus naistele!

Kas mina olen nüüd nende hulgas? ei usu! kui minu lõngas läheb peenemaks ja karvasemaks, siis võib olla 😉

Salli mudel on pärit raamatust ”Victorian lace today” by Jane Sowerby. Väga põnev raamat väga ilusatega asjadega, kahjuks ei saa teile pakuda linki, see album on kustutatud.

Lõngas: ostetud second-handist; 210m/50g; 70% vill, 25% polüamid, 5% polüester; kulus 250-300 g
Vardad: number 3
Suurus: ca 180×75 cm
Koekiri:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.