Eliko ajaviide

Kuna mul on kogunenud mõned lukud, siis mõtlesin et prooviksin Lepatriinu blogis nähtud lukulille tegemist.

See on minu esimene lukulill. Mõned lukud on mul veel alles ja võib olla proovin varsti taas lukulille valmistamist.

9chin smile_lil

  • Avatar

    Mulle v?ga meeldib. Andekas asi.

  • Avatar

    V?rratu. Ma olen n?inud ?hel preilil seda, samuti lukust tehtud, aga mul pole aimugi, KUIDAS see tehtud on! Oskaksite aidata?
    Kui Teil on mingisuguseid ideid, nippe v?i ?petuss?nu, siis palun kirjutage mu meilile. Kavatsen oma s?brannaga hakata k?sit??ga tegelema (nende hulka kuulub ka ehete-tegemine, jne) ja me oleme abitud algajad. M?ni, kes on k?sit??d juba t?kk aega teinud v?i lihtsalt on selles andekas, suudaks meid ehk aidata ja ma loodan, et Teie olete see, kes suudab mind ja mu s?brannat aidata. Ait?h muidugi ette! E-mail on: ise.tegijad@gmail.com 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.