Drex. Tegemised

Viljandis olid Folgipäevad, ava Võhmas olid Võhma Linna Päevad.
Olin seal, HH tegemistes. Olemas oli seal müügilett ja töötuba. Kuna keskit oskajamat mul polnud, tuli ise ennast nii traatimisse, kui ka Fimosse mässida. Loodan, et sain üht-teist ka õpetatud, ja Fimopisiku edasi antud. Fimotajaid oli tunduvalt rohkem, kui muidu pärlitega mässajaid.

Nii ametis olin, et pilti teha ei jõudnud…

Võhmas olid KÜÜNLAD, ja SUURED.

võhma küünaldest. Ma käisin ka vaatamas. Tegelikult oli seal rahvast vähe, ja ma muidugi läksin kohe küünalde vahele, et lähemalt uudistada. Normaalsed inimesed vaatasid ju eemalt. Tahtsin lähedalt Paide küünalt vaadata, vallitorn ja kuningas ja… aga siis hakkasin pelgama, et vahest pannakse pahaks.

Kenad olid küll. Oleks tahtnud samasugust , aga pisikest kojugi, aga polnud. Müügiletis olid vaid enammüüdud küünlad, lõhnavad jne.

Küünlapildid:

 • Avatar

  Mina kahjuks magasin maha need p?evad, olin vanaema peale nii solvunud, et ta mulle ei ?elnud, oleksin nii tahtnud minna ja n??d, kui lugesin, et Helmehaldjas ka kohal oli… N??d olen veel rohkem ?nnetu! Aga k??nlad on lausa v?rratud, imetlesin neid piltide pealt ja need linnad, mida ma teadsin, olid ikka v?ga ?ra tuntavad. Paide oma vallitorni ja kuningatega, T?ri oma rohelise murkolliga, Suure-Jaani oma kiriku ja (Kappide) muusikaga, Viljandi oma paadimehega, Tallin oma ?lemistevanaga, Rakvere oma tarvasega jne…

 • Avatar

  Kahju,et ise neid vaatama ei p??senud,kuna olin ise m??giletiga v?ljas.Oleks teadnud,et nii kiftid..

 • Avatar

  Vinged kyynlad! Ma arvan kyll, et vaikselt-?rnalt hiilida ja j?lgi mitte j?tta, sisi oleks ju v?inud l?hemalt ka pildistada ilma, et keegi pahandaks 🙂
  Ja Fimo-jutu j?tkuks yks rumal kysimus ka – kas soft t?hendab seda, et 'toores' materjal on kuidagi pehmem v?i j??b see kypsetatult kuidagi ?rnem? Ma vaatan v?rvivalikust, et mul just neid softi toone vaja, aga pelgan, et ?kki j??b ese liiga ?rnukeseks. Ja kas kypsetamisel on mingid reeglid ka, et suuremat asja tuleb kauem kypsetada? No mul plaanis suht suur asi aj olen n?inud neid ?nnetud k?rbenud p?rleid, seep?rast natuke segaudses. Aga hirmsasti tahaks katsetada ikkagi 🙂

 • Avatar

  Ait?h, et oma blogis seda kajastasid. 🙂 Seda oleks tahtnud v?ga ise vaadata 🙂

 • Avatar

  See k??naldelugu on huvitav, iga linna jaoks oma!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.