Buffini tegemised

Kudusin endale mütsi. Tahtsin teha ja umbes täpselt sarnane ta tuli ka. Igatahes ise olen rahul 🙂 . Sobivaid nööpe kodus polnud ja seepärast kaunistasin, nagu minu puhul tavaks on saanud, lillede ja pärlitega. Müts kootud nii nagu , aga kasutatud ühte värvi lõnga. Mütsile lõin 50 silma ja kudusin neli ja pool kiilu ning viimasele kiilule kudusin lisaks 5 cm soonikut. Lõpuks õmblesin mütsiseravad käsitsi kokku. Lõnga värv ei ole suurem asi, aga tahtsin lõngakappi ruumi teha ja tegelikult on ju roheline värv minu lemmik, vahet pole mis tooni ;). Kudusin varrastega number 3. Lõng villane.

Ja siin siis minu mütsike kaugelt,

lähedalt

ning peas näeb ta välja selline

Selle mütsi juurde sobiksid nüüd need vahvad ripskoes tehtud … aga ma vist ikka ei oskaks neid teha icon_shuffle – peab natuke uurima, puurima, proovima. Äkki õnnestub.

Mõnusat alanud nädalat kõigile 😛 !

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.