annuška asjatab

Selline huvitav projekt siis…
Tegin minagi oma lapikesed, pildistamine aga ei tulnud hästi välja 🙁
Roosa värv esimesel lapil keskelt pea-aegu õige. Kui nüüd päris aus olla, siis õmblemine on mul ikka rooste läinud, peaks rohkem sellega tegelema… Nüüd ongi ju hea võimalus selleks.
Kasutusele läks üks kangatükk mille kunagi olen ostnud ja vanad laste triiksärgid (arvatavasti mu vendade omad). Kuna mul seisab kapis päris palju vanu riideid (loe ma ise olen nad kogunud) siis nüüd on õige aeg ja koht nad käiku lasta. Tekk tuleb üsna kirju, sest kavatsen kasutada just väiksemaid riideid, et siis pärast mingisuguse tooniga, millisega ma veel ei tea, seda pilti natuke ühtlustada. Plaan muidugi on hea, aga näis kuis õnnestub.
Sellised nad said.

Foto NAGI's: 9-ruut

Foto NAGI's: tuulik

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.