ampsak teeb näputööd

Mulle saabus sügis

Täna saabus mulle sügis, st pakiteade sellest oli juba laupäeval postkastis, aga ei olnud võimalik postkontorisse järjekorratama minna. Minu paki pani Jõhvist (muuseas – ma pole esu sees Jõhvis käinud) teele . Seekord sai pakk juba postimaja ukse taga lahti harutatud ja jooksujalu lasteaia poole minnes ära uudistatud.

Pakis olid lahedad sokid (ja oi, kui soojad – ma just katsetasin) ja mõlemas sokis vahva naerusuine vidin (kustukad ja külmkapi-hampelmannist kiisu). Lõnga sain ka ja iluprotseduurideks porgandikujulise käsna ning kaks šokolaadi, millest poole suutis noorem normaalkaaluline juba nahka panna ja teine pool ootab vanemat normaalkaalulist.

Ise tegin paki ja kuna see oli juba nii ammu, siis juba endalgi meelest läinud, mida kõike põnevat sinna leidsin ja tegin (see on nüüd see koht, kus ma ebaviisakalt enda saba liputan :P)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.