aktivisti näitusenurk

Vau, peaaegu kuu on eelmisest postitusest möödas ja ei mäletagi mis kõik vahepeal valminud on. Nii palju on tehtud, aga pildid puuduvad veel enamusest asjadest. Kaitsesin oma praktika ära ja sain suvevaheajale, käisin vanema poisi rühmas potikedraga mässamas ja siis veel jaanipäev…ja mingi käsitöö on ka alati pooleli. Igatahes meeletu suvi, ees on veel mehe 30.sünnipäev ja sõbranna pulm…kui ikka kleiti mahun, olen loengutes istumisega 5 kilo juurde võtnud ja ainuke tõeliselt viisakas kleit on mul suuruses 32. Jah 32 mitte 34…julm kui väike ma olnud olen. Igatahes ostsin kindluse mõttes ühe kleidikanga ka 🙂
Isetegemise kohalt näitaks vanema poisi suvepükse. Ostsin Balti jaama kaltsukast 15 krooniga ühed roostes neetidega meeste lühikesed püksid ja tegin nad oma poisile ümber. Poiss on väga rahul ja mina ka, sest pükse ei saa kunagi liiga palju olla, meil käivad kõik ainult ühe korra jalas ja siis pessu tagasi icj7

Minu rõõmurull….

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.