Aili tegemised

Jeeeee loveshower – no te vaadake millised vahvad asjad me täna omale saime! Tegemist siis kotivahetus vol4 pakiga! Tänan sind VIKIKE icon_hb icon_mersi – tegid mega kena ja mõnusa koti – tabasid otse kümnesse! 😆 pojast ma parem ei räägigi – tatsab mul pidevalt sabas ja nurub, et läheksime poodi mänguasju ja kommi ostma, siis saab asjad päris oma kotti panna!
Kõigepealt kogu paki sisu

Minu kott lähemalt

Poja soovil siis tema kott ka lähemalt

Mul on mure ka – ehk saab keegi aidata! Nimelt hakkasin omale topi kuduma ja teadsin kalju kindlalt, et mul on materjali kapipõhjas veel üks pakend, aga no ei leia( terve elamine juba pea peale pööratud). Nüüd siis seis selline, et üle poole on valmis ja lõng otsas – harutada ka ei raatsi! Äkki keegi oskab öelda, kas ja kus sellist lõnga müügil on või leidub kellegil kodus seda ja on nõus mulle müüma

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.