Aile tehtud asjakesed

Nüüd olen siis sinnamaale jõudnud, et püüan tasa teha seda, mis aasta jooksul unarusse on jäänud – nimelt oma blogi täiendamise. Paljud isetegemised on aga pildistamata ununenud ja ära kingitud, seega neist ma ei räägi :). Siiski on säilinud mõned fototunnistused minu meisterdamistest. Need ma siia nüüd üles panengi.

Kõigepealt meenutan natuke möödunud jõule. Parem hilja kui… 🙂
Alloleval pildil on väheke jõulumeeleolu: savist voolitud päkapikk-küünlaalus ja helmestest jõulutähekesed.

Jõulutähed mulle meeldivad. Minu ema ja õde said jõuluvana kingikotist sellised kaelakeed. Tegin sarnase komplekti endale ka.

Nüüd lähen ajas veelgi tagasi. Nimelt 2008.aasta juunikuusse, mil minu kallis õde mehele läks. Selle suursündmusega seoses valmis pruudijakk, -kotike, fimost ametimärgid ja pulmalipp. Kotikesest pole mul paremat pilti kui see eemalt fotole saadud variant.

Ise kandsin õe pulmas sellist punastest swarovski-lillekestest kaelakeed ja kõrvarõngaid. Pilt sai küll vähe niruvõitu…

Augustis sai üks väike sünnipäevalaps endale kingiks sellise kleidi:

Augustisse jagus veelgi sünnipäevalapsi, kellest üks sai sellise fimost karbikese ja kaelakee omanikuks:

2008.aasta lõpul valmisid veel mõned “pärliussikesed”. Needki läksid kingitusteks.

Ja eelmisest aastast polegi mu näputöödest rohkem jäädvustusi. See aga ei tähenda, et ma midagi korda ei saatnudki. Kaugel sellest. Õmblusmasinale rahu ei antud ja kõiksugu ehteid sai ikka ka üksjagu tehtud.
Aga see selleks. Edaspidi püüan tihedamalt oma tegemisi üles tähendada. Kord aastas on ikka vähevõitu 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.