Agi ikka tegutseb :)

Matu tegi mulle üllatuse ja viis mind kontserdile “Kiri sõbrale”. Soovitan kõigile! Minu arvates oli väga tore üritus. Õhtu tipphetk oli siis, kui Birgit lavale tuli ja väikesed tüdrukud kõva häälega kaasa hakkasid laulma. Mis meid veel üllatas oli see, et rahvast oli niiiiiiiiii palju, aga tuttavaid niiiiii vähe, nagu oleksid kõik meie aastakäigu noored Võrust ära kolinud. Mina nägin ainult ühte endist klassiõde. Kurb muidugi, et noored hülgavad kodulinna, no, muidugi paljud õpivad hetkel veel suuremates linnades, aga kas nad ka Võrru tagasi tulevad kunagi? Mina igal juhul jään siia!

Reisimisest ja mujal töötamisest veel nii palju, et mu ämm käis Soomes komandeeringus ja koges midagi, mida ta Eestis tunda saanud pole. Inimeste suhtumine pidi ikka hoopis teistsugune olema. See kuidas seal koheldakse vanureid ei olevat võrreldav meie hooldekodudega.
Tegelikult tahtsin ma näidata nukku, mille Töökaaslased kinkisid talle enne tagasi tulekut

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.