Agi ikka tegutseb :)

Vaatasin viimaseid pilte. Millegi pärast on nii, et mina olen enamuse ajast see, kes on kaamera taga ja piltidele jäävad ainult tütreke ja mees.
Ühel hommikul seisid nad akna juures ja vaatasid välja. Ma ei tea, mida nad seal nägid, kuid akna juurest ma neid ära ei saanud

Ma ei tea miks, aga kui me linnas jalutades Marie vankrist välja laseme, jookseb ta meist võimalikult kiiresti võimalikult kaugele. Tema jaoks on see meeletult põnev mäng vist, sest kui tema ees ära jookseb, jooksevad ju nii emme kui issi tal järel ja oi,kuidas ta siis naerab ja kõkutab. Kukkub käpuli maha, tõuseb püsti ja jookseb edasi. Sellisest tagaajamisest sain paar head pilti
Issi üritas tütrekest enda juurde meelitada…

…kuid tütrekesel olid muud plaanid…

Mõnusat sooja suveõhtut!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.