Aeda käsitöö

Ma ei mäleta, kas ma siin üldse olen kirjutanud, et natuke ka vahest klaasi kaunistan?!
Igatahes oli mul üks väike šampuse pudel, mis iseenesest küll ilus ja korgiga… Mõtlesin, et võiks sellega ju teinekord joogivett kaasa võtta aga kuidagi nagu imelik. Paistab see ju ikkagi nagu alkoholi pudel.
Tekkis võimalus liivapritsi kasutada ja pudelile muster peale teha. Kasutasin võimaluse ära.
Algus oli natukene keeruline. Pudel tuli teibiga kokku mässida, muster sinna peale joonistada. Enne veel muster välja mõelda. Ja siis vaibanoaga välja lõigata. See viimane osa oli üsna keeruline. Nuga libises üsna hoolega ja üldse ei tahtnud minu tehtud mustri järgi joosta… aga lõpuks võib siiski ikka rahule jääda.

Liivapritsimine ise käis kähku 🙂 Ja saingi endale ilusa pudeli 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.