Adelliine oma

Vaat see projekt….

… oli kui rusikas silma-auku (mitte et ma füüsilist vägivalda armastaks 😀 ). Terve virn suurema piiga teksaseid ootas oma aega, üks osa sai uuele elule sellisena:


Photobucket


Photobucket

Ühelt poolt karvastatud, kuigi mitte eriti õnnestunult, teiselt poolt lihtne:


Photobucket


Photobucket

Just, tekk oli minu jaoks väga vahva idee, isegi liiga hea et mitte järele teha. Selle pärast, et ma ei ole väga suur õmbleja ja mu uus õmmelusmaššin sai kohe teksaga proovile pandud 😛 (Mul nüüd Husqvarna Viking, iseloomuga pill).

Teki õmblesin, nagu Sutsukegi, teksasest (sellest lihtsast, mitte stretšist) ja flanellist. Viimast poolt meetrit käisin 10 minutit enne poe sulgemist ostmas :mrgreen: . Mis teha kui kodus said öösärgid kah otsa. Strateegilistest arvudest rääkides: laiust sai tekile 143cm ja pikkust 184. Plaanisin küll enda voodile katet, aga nagu püksid kuulusid Liisile, kuulub nüüd ka voodikate tema voodile icon_shuffle . Kade ei ole, ausalt. Samas ootab teine pool teksapükse oma järge, aga need on stretšid ja ma ei ole kindel, kas nendest saab ka katet õmmelda või mitte. Targemad, andke nõu, mida saab stretšteksast? ❓

Aa, ja pesumasin oli paksult narmaid täis kui tekki läbi pesin, sai teist läbi loputatud. Rõdu alune ja pesunöörialune oli kah siniseid karvu täis smile_sik , nii et te olete hoiatatud, kes te tahate ka sellist vahvat tekki!

Üks hästi kirju-mirju müts sai kah jooksupealt valmis:


Photobucket

Photobucket

Mulle meeldivad hirmsasti heegeldatud mütsid, need värvid….. Mulle ei ole antud seda värvide kokkupanemise annet, seepärast ei hakanud ma Sokikese mütsi järgi punnitama, vaid lasin heegelnõelal ja juhusel lõngaga mängida icon_rom . Vahel on nii ka hea. icon_mersi

Nii, nüüd aitab! Kaks päeva olen juba siin esinenud, lasen teistel ka rõõmu tunda!

Nobedaid näppe! smile_led smile_led smile_led

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.