Adelliine oma

Liblikad….

… lapse seelikule.

Sellesse projekti panin ennast kirja suurte lootustega, aga näedsa, elu teeb imelikke trikke… Minu käsitöine elu teeb praegu imelikke käike, aga sellest teinekord kui ma valmis olen rääkima.

Aga ega liblikad päris tulemata jää! i87y Kui me viimane kord maalt tagasi tulime, oli Laura kotti kaasa pakkinud ühe pisut luitunud ja väsinud olemisega rohelise velvetseeliku. Olin algul päris pahane, aga kuna ta ise niiiiiiii hirmsasti seda riidetükki kaitses, pidi sellega midagi ette võtma. Mida polnud, oli idee. Aga seelik kisendas värvi järele. Kui ma viimati neid tikkisin, siis tundusid paarikaupa tikitud lehed kahtlaselt liblikate moodi. Ja sealt see tuligi! Just need liblikad, just see projekt!


Photobucket

Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Laura sai vahepeal ka uue mütsi, kuna eelmine tikkus siiski väga silmini vajuma:


Photobucket

Ega siis naabritüdruk ka ilma mütsita saa, Laura näitab:


Photobucket

Paar ehet on ka valminud (täida saadaval ka teised):


Photobucket

Photobucket

Hetkel muud ei näita. On, aga kade olen icj7 . PS: kõik pildid mu blogis on suurteks klikitavad!

Uute kohtumisteni! smile_led smile_led smile_led

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.