3rika katsetab

Eksisin üle tüki aja jälle siia ja vaatasin häbiga, et asja nii unarusse olen jätnud. Aga õmmelnud olen ma siiski hoogsalt edasi. Mida rohkem õmblen, seda rohkem ja paremini ma oskan. Inimesed küsivad minult juba mõnd aega tellimustöid tuhkrute kiikedele ja sellega ma siis vaikselt tegelengi. Mulle kohutavalt meeldib tuhkrutele asju õmmelda. Ei teagi, kas asi on selles, et see on lihtsalt suht ainuke asi, mida ma juba oskan õmmelda või mulle lihtsalt meeldibki neid õmmelda icj7

Aga mis ma ikka niisama pläkutan. Pean ikka ette ka näitama oma tööd 🙂

Tuhkur elab meil ka väga hästi. Varsti saab juba aastaseks. Jooksuaeg oli meil ka juba ära ja sai omale implantaadi. Aga see jooksuka aeg oli ikka õudne 😯 .
Ta on mul ikka imelik tegelane. Ma muudkui vorbin talle mõnusaid toredaid pesasid ja kiikesid teha aga tema eelistab siiski võimalusel mu elukaaslase mustades tööriietes magada 😀

Õues aga armastab ta kohe kaevama hakata 🙂

Ja kohutavalt palju meeldib talle niisama lollitada ja tantsu teha 😀

Kuid peale lollitamist saabub väga magus uni 🙂

Tuli väga pikk postitus 🙂 Pean ikka paremini meeles pidama, et mul siin ka üht-teist vaja kirjutada swi6

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.